E-ATOSTOGOS.LT - MAŽIAU BIUROKRATIJOS, DAUGIAU MOTYVACIJOS

Startuoja naujas mūsų produktas - skaitmeninė atostogų platforma E-ATOSTOGOS.LT . Dažna įmonė negali įsidiegti pilnaverčio HRM produkt...

Startuoja naujas mūsų produktas - skaitmeninė atostogų platforma E-ATOSTOGOS.LT.


Dažna įmonė negali įsidiegti pilnaverčio HRM produkto:  nėra laiko diegimams, neturi numačiusi biudžeto arba paprasčiausiai nesiryžta naujovėms.

Todėl išskyrėme HCM platformos e-atostogų komponentą į atskirą produktą: tai – standartizuotas, supaprastintas atostogų valdymo sprendimas „tipinei“ įmonei ar įmonės skyriui.

www.e-atostogos.lt - skaitmeninė atostogų tvirtinimo ir valdymo sistema
Užregistruoti naują paskyra ir imti naudotis galima per minutę (dar kelių minučių reikės suvesti įmonės darbuotojus ir rekvizitus). Nereikia samdytis IT specialistų, nereikalingos pradinės investicijos į sistemos diegimą - lengva pradėti naudotis, bet kada galima nutraukti.
Nuo registravimo momento įmonės darbuotojai internetu užsako atostogas, vadovai internetu šiuos prašymus tvirtina arba atmeta, o buhalterija gauna visą informaciją patogiais formatais – visiškai jokių popierių nei rankinio darbo. Sistema automatiškai sukuria atostogų grafikus, prašymus ir įsakymus patogiais formatais, bei tiksliai skaičiuoja likučius realiame laike.

Visas atostogų planavimų-tvirtinimų-keitimų procesas, kuris tradiciškai reikalavo daug popieriaus, daug pastangų ir privelia erzinančių klaidų, persikelia į elektroninę erdvę. Darbuotojai negaišta laiko, atostogų likučiai neviršijami, vadovai tiksliai planuoja skyriaus atostogas, o personalas užtikrina idealią tvarką dokumentacijoje.

Elektroninės atostogos - registruokis  ir naudok iš karto


Kaip ir HCM.LT platformoje, taip ir e-atostogos.lt valdomos atostogos atitinka Lietuvos Respublikos įstatymus ir Darbo kodeksą.

Kadangi tai standartinis atostogų valdymo sprendimas, jis tinkamas tiek mikro įmonėms, tiek ir didesnėms organizacijoms. Ilgainiui, pripratus prie elektroninių procesų naudos ir įsitikinus laiko ir lėšų sutaupymais, e-atostogos.lt gali būti pirmuoju postūmiu į kitų įmonės procesų skaitmenizavimą ir automatizavimą.

HCM.LT platformą intensyviai vystome toliau - tai pilnavertė, galinga HRM SaaS sistema, į kurią e-atostogos.lt vartotojams nesunku migruoti ateityje. Laukite naujienų!

Žymės:

You Might Also Like

0 komentarai (-ų)