DARBO SUTARČIŲ PAKEITIMAS VIENU PASPAUDIMU

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pranešė , kad iki 2018 m. gruodžio 31 d. turėtų būti pakeistos su darbuotojais sudarytos darbo su...

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija pranešė, kad iki 2018 m. gruodžio 31 d. turėtų būti pakeistos su darbuotojais sudarytos darbo sutartys. Sutartyse turi būti nurodoma, kad darbuotojo darbo užmokestis „ant popieriaus“ didinamas 1,289 karto. Perskaičiuotas darbo užmokestis darbuotojui bus mokamas nuo 2019 m. sausio 1 d.

Personalo skyriui per tokį trumpą laiką paruošti visų įmonės darbuotojų darbo sutarčių pakeitimus yra nemenkas iššūkis. Laiko sąnaudos, žmogiškosios klaidos yra neišvengiamos,  ypač jeigu įmonėje dirba daug darbuotojų.

Buhalterinės apskaitos paslaugas teikianti įmonė „Integre“ pateikė savo skaičiavimus, kiek laiko jai užtruktų savo klientams rankomis paruošti darbo sutarčių pakeitimus.

Integre paskaičiuotos laiko sąnaudos pakeisti darbo sutartis  dėl mokestinės reformos


Suprasdami savo klientų rūpesčius, HCM.LT personalo valdymo sistemoje sukūrėme “stebuklingą” mygtuką. Dabar darbo sutarčių pakeitimas dėl mokestinės reformos HCM.LT sistemoje yra pilnai automatizuotas ir greitas. Visi reikalingi ir teisiškai tvarkingi dokumentai visiems įmonės darbuotojams bus paruošti be jokių žmogiškųjų klaidų, ir tai užtruks vos kelios sekundės.

Tai tik vienas iš daugelio pavyzdžių, kiek laiko ir kaštų sutaupo procesų efektyvinimas ir jų skaitmenizavimas.







Žymės:

You Might Also Like

0 komentarai (-ų)